top of page
MED66870C0487124CBB97F095ACD9B9B164_20210206114858_w1920_q80 (kopia).jpg

OM WIDA DESIGN

Ett antal toner som klingar samtidigt och uppfattas enhetligt - skapar harmoni. Likaså kan man tänka angående rum. Varje rum, som har sin unika ton, samsas med nästa och tillsammans skapar de en helhet. Ett hem. 

 

Widadesign är en inredningsbyrå baserad i Stockholm som erbjuder tjänster inom styling. Med ett kreativt sinne vill vi ta oss an varje projekt och tänker gärna utanför boxen, på så vis ger vi utrymme för rummets bästa och hittar en bra balans mellan alla rum. 

Att inreda en bostad utifrån dess unika förutsättningar skapar en levande och inbjudande miljö. En skön atmosfär. Ett rum ska inte bara fyllas med massa saker och se fint ut, det ska upplevas också, det ska berätta något. Det hjälper vi dig med. 

Med en harmoni mellan funktionalitet och design formar vi en lösning som ska ge en personlig, genuin och upplyftande upplevelse. Med en genomtänkt ljus och färgsättning så skapar vi en inbjudande känsla som är både säljande men som också ger den känsla av trevnad som man vill känna i sin framtida bostad. 

Vi vänder oss också till kontor, butiker och restauranger.

 

Vi erbjuder en kostnadsfri konsultation innan försäljning av din bostad. Därefter återkommer vi med en offert och med en efterkommande personlig anpassad plan för hur vi tillsammans ska fullgöra projektet.

 

Kontakta oss gärna för kostnadsfritt möte eller vid frågor. 

bottom of page